Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta u utorak je izvijestilo da su u posjetu Hrvatskoj boravili predstavnici tvrtke Taavura Holdings, jedne od najvećih transportnih i logističkih tvrtki u Izraelu, te predstavnici Hyundai Motor Europe, a razgovaralo se o mogućnostima ulaganja.

Izraelsku delegaciju predvodio je predsjednik Uprave Taavura Holdings Zvika Livnat, član Uprave Shay Livnat i potpredsjednik Uprave Eitan Damry.

Zvika Livnat naglasio je “kako se u Hrvatskoj osjeća vrlo ugodno, izrazivši uvjerenje da će pronaći područje za zajedničku suradnju i projekte, s obzirom da Taavura Holdings zapošljava više od 10.000 ljudi u vrlo širokom spektru djelatnosti, te da svoj razvoj temelje na prirodnom i kontinuiranom rastu”.

Također prenose kako su predsjednik Hyundai Motor Europe Dong Woo Choi te direktor proizvodnje te tvrtke Thomas A. Schmid “naglasili pozitivne pomake u investicijskom ozračju i uvjeta za poslovanje u Hrvatskoj, posebno istaknuvši važnost političke stabilnost za svakoga tko želi ulagati u Hrvatskoj”.

Cijeli članak možete pročitati na: direktno.hr

Foto: Pixabay