Visa Innovation Program, kolaborativna platforma za partnerstvo u regiji jugoistočne Europe, namijenjena fintech startupovima, bankama i iskusnim poduzetnicima, širi se na više tržišta,  uključujući Hrvatsku kako bi surađivala sa što širim spektrom fintech kompanija.Prijava u program omogućit će tvrtkama pristup većem fondu resursa, mreži stručnjaka i mentora te bolje iskorištavanje poslovnih mogućnosti.

Prijave su otvorene su do 15. travnja. Startupovi s etabliranim timovima i aktivnim proizvodima ili rješenjima za osnaživanje malih i srednjih poduzeća, otključavanje novih tokova plaćanja, dizajniranje novih načina plaćanja ili izgradnju pametnijih gradova mogu se prijaviti na: visainnovationprogram.com.

Pristup većem broju resursa

Visa Innovation Program pruža startupovima u ranoj fazi (pre-seed, seed i Series A) ubrzani program za testiranje, validaciju, zajedničko stvaranje i pokretanje inovativnih prijedloga proizvoda u suradnji s Visom i njezinom globalnom mrežom partnera, što značajno skraćuje razdoblje razvoja do izlaska na tržište.

Cijeli članak možete pročitati na: vidi.hr