King ICT i IBM Belgija odabrani su na javnom natječaju, a Cyber ​​Security Services Framework (CSSF) ugovor potpisan je 12. prosinca 2022. i stupa na snagu 1. veljače 2023. Ukupna vrijednost dvogodišnjeg ugovora je 30 milijuna eura

NATO Communications and Information Agency (NCI Agency) potpisala je s tvrtkama King ICT iz Hrvatske i IBM iz Belgije ugovore o pružanju usluga implementacije i konfiguracije u području kibernetičke sigurnosti, za cijeli NATO Enterprise. Riječe je ugovorima tipa ”Indefinite Delivery Indefinite Quantity” (IDIQ), odnosno o isporuci nedoređene količine usluga u određenom vremenu. Cilj je ubrzati i optimizirati procese implementacije rješenja iz sfere kibernetičke sigurnosti za cjelokupnu strukturu NATO Enterprisea.

King ICT i IBM Belgija odabrani su na javnom natječaju, a Cyber ​​Security Services Framework (CSSF) ugovor potpisan je 12. prosinca 2022. i stupa na snagu 1. veljače 2023. Ukupna vrijednost dvogodišnjeg ugovora je 30 milijuna eura, uz opciju produženja dva puta po dvije godine.

Cijeli članak možete pročitati na: tockanai.hr

Foto: Pixabay