Dva pobjednika tog natjecanja automatski će se kvalificirati za veliko finale, gdje će još jednom predstaviti svoje ideje s ostalim pobjednicima iz 11 zemalja srednje i jugoistočne Europe. Pobjedniku velikog finala pripast će nagrada u iznosu od 5000 eura bruto

Kemijska korporacija BASF ponovno otvara prijave za natjecanje u inovacijama, koje uključuje startupove i inovatore iz Hrvatske. Sudjelovanje je besplatno, a prijavljene ideje trebaju ponuditi konkretna rješenja u području zelene i digitalne tranzicije. BASF Innovation Hub 2023 fokusiran je na čistu tehnologiju, cirkularnost i strategiju “od polja do stola”– a više o temama možete pročitati na službenoj web stranici natjecanja www.join-innovationhub.com.

Prijave za BASF Innovation Hub počele su 1. lipnja i traju do 29. rujna u ponoć, a jedini uvjet za sudjelovanje je da su startup članovi ili samostalni inovatori stariji od 18 godina. Sudionici iz Hrvatske imat će priliku predstaviti svoje ideje sa sudionicima iz Slovenije, Srbije, Mađarske i Bosne i Hercegovine. Dva pobjednika tog natjecanja automatski će se kvalificirati za veliko finale, gdje će još jednom predstaviti svoje ideje s ostalim pobjednicima iz 11 zemalja srednje i jugoistočne Europe.

Cijeli članak možete pročitati na: tockanai.hr

Foto: Pixabay