Dobro došli na portal terraconbusinessnews.com

Korištenjem bilo kojeg dijela terraconbusinessnews.com i svih njegovih dijelova i podstranica tvrtke Terracon d.d., automatski prihvaćate sva aktualna pravila korištenja.

Autorska prava

terraconbusinessnews.com polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programski kod).
Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava portala terraconbusinessnews.com, a i podložno je tužbi.
Sadržaj objavljen na portalu terraconbusinessnews.com može se koristiti samo za individualne potrebe korisnika. Prenošenje sadržaja s portala dozvoljeno je isključivo uz navođenje izvora te linka na originalni sadržaj. Uvijek kada to okolnosti dozvoljavaju, prije prenošenja ili redistribucije sadržaja portala potrebno je zatražiti pisanu suglasnost uredništva.

Zaštita privatnosti

Portal terraconbusinessnews.com poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja portala. Podatke iz procesa registracije te ostale podatke o korisniku, terraconbusinessnews.com neće davati na uvid trećoj strani. Podatci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani, osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.
terraconbusinessnews.com može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke dobivene tijekom korištenja portala (podatci o računalu, davatelju internetskih usluga, pretraživačima, tzv. kolačići itd.) ili podatke unesene u postupku registracije. Ove podatke portal terraconbusinessnews.com koristi u svrhu prikupljanja informacija o korisnicima, kako bi na taj način poboljšao kvalitetu sadržaja i prilagodio ga svojim posjetiteljima.

Sadržaj dobiven od korisnika i posjetitelja portala

terraconbusinessnews.com nije vlasnik sadržaja koji objavljuju posjetitelji na stranicama portala. Svi samoinicijativno poslani materijali, a osobito fotografije, video uradci, tekstovi i drugi slični materijali, odnosno autorski radovi (u daljnjem tekstu: materijali) mogu, jednom ili više puta, bez vremenskog ograničenja, ali i ne moraju, biti objavljeni na portalu terraconbusinessnews.com. Posjetitelji prihvaćaju da za poslane materijale ne zahtijevaju te da im neće biti isplaćena novčana ili koja druga naknada za njih.
Sve osobe koje samoinicijativno pošalju materijal jamče pod punom kaznenom i materijalnom odgovornošću da isti predstavlja isključivo njihovo vlasništvo te da na istu polažu autorska prava.

Obveze korisnika

Korisnicima portala terraconbusinessnews.com strogo je zabranjeno:

  • objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće hrvatske i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način,

  • objavljivanje, slanje i razmjena informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenja moglo nanijeti štetu drugim korisnicima,

  • lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe,

  • objavljivanje, slanje i razmjenu sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom,

  • svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera ili hardvera i telekomunikacijske opreme.

Linkovi na druge internetske stranice

terraconbusinessnews.com sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja te linkova na vanjske stranice.
Sve sadržaje portala terraconbusinessnews.com koristite na vlastitu odgovornost. terraconbusinessnews.com ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.
Poslovni odnos između posjetitelja i oglašivača na portalu terraconbusinessnews.com i van istog isključivo je stvar poslovnog dogovora posjetitelja i oglašivača. terraconbusinessnews.com ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.

Izmjene uvjete korištenja

terraconbusinessnews.com zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće snositi odgovornost za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internetskim portalima.