Mi trgovine niču po Hrvatskoj, ljudi se kunu u Xiaomi telefone, a količina preporuka za njih postala je u najmanju ruku zabavna – izraz “brate uzmi Šaomi” postao je moj odgovor na gotovo svako pitanje vezano za gadgete.

Xiaomi je kineski proizvođač svega i svačega pametnog. Za razliku od Huaweija koji mahom proizvodi računala, mobitele, rutere, monitore i satove, Xiaomi je nešto kreativniji. Vidiš, brate, Šaomi ne proizvodi samo telefone i u tome je njegova velika snaga.

Od ove tvrtke (u Hrvatskoj) možete kupiti, pazite sad: mobitel (Mi, Redmi, Poco), fitness narukvice i pametne satove, pametne robotske i obične usisivače, pametne stolne lampe, mini pametne printere za slike, grijalice za prostor, pametno kuhalo za vodu, tablet za crtanje po 200 kuna, kuhalo za rižu, romobil, televizor, monitor, PAMETNU PUMPU ZA BICIKL, zvučnike, nadzorne kamere u nekoliko rezolucija, projektore, kompletan smart home sustav s prekidačima i rasvjetom, modularni set utega za vježbanje, filtere zraka i ovlaživače prostora, pametne vage, i pametne naočale.

Kada govorimo o Hrvatskoj, Šaomi najviše vežemo uz telefone. Njihovi Mi i Poco uređaji glase kao zaista najbolji omjer cijene i kvalitete, jer za oko 2000 kuna možete dobiti senzor otiska unutar ekrana, LED display, četiri kamere, brzo punjenje i čak i besplatnu maskicu.

Nigdje dalje toga nema, samo kod Šaomija.

Cijeli članak možete pročitati na: netokracija.com

Foto: Pixabay