Tvrtka Include, domaći proizvođač tehnologije za pametne gradove, na današnjem live stream eventu u sjedištu tvrtke u Solinu predstavila je novu generaciju Steora pametnih klupa. Također su s novom linijom spremnika otpada Terra najavili i ulazak u tržište pametnog upravljanja otpadom.

Tijekom predstavljanja, Ivan Mrvoš, izvršni direktor tvrtke Include, naveo je kako je glavni cilj tvrtke bio izraditi naprednu pametnu klupu koja cijenom konkurira običnim klupama. Mrvoš je također predstavio Terra spremnike otpada za koje je rekao kako u njih stane do tri puta više otpada u usporedbi s klasičnim spremnicima, te da manji gradovi mogu uštedjeti do dva milijuna eura godišnje zahvaljujući sustavu komprimiranja koji je Include razvio.

Steora Cyclo

Include je danas predstavio drugu generaciju pametnih klupa Steora. Tri nova modela dolaze sa solarnim panelima koji dizajnom podsjećaju na klasične drvene letve. U osnovnim izvedbama novi modeli dolaze s brzim bežičnim punjačima, nizom senzora za prikupljanje meteoroloških podataka, ambijentalnom rasvjetom, sustavom hlađenja sjedala i neograničenom komunikacijom.

Cijeli članak možete pročitati na: bug.hr