Jedna od vodećih IT tvrtki u Hrvatskoj Infobip proglašena je najboljim pružateljem aplikacijskih usluga A2P   na svijetu prema ocjenama 350 telekoma iz svijeta i 265 vodećih kompanija u godišnjem izvještaju konzultantske kuće Roaming Consulting Company-ROCCO, izvijestili su u četvrtak iz Infobipa.

Slijedom takvih ocjena Infobipu je sinoć u Londonu na svečanosti ROCCO-a dodijeljena i nagrada “ROCCO Awards”, što je ujedno i treća godina za redom da osvajaju prvo mjesto prema ocjenama mobilnih operatora, ali i prvi puta za A2P (application-to-person) usluge slijedom novog istraživanja u “Enterprise” kategoriji, u kojoj su vodeće svjetske kompanije iz različitih industrijskih sektora ocjenjivali pružatelje tih usluga.

“Naši glavni konkurenti velike su kompanije sa sjedištem u Silicijskoj dolini, ali nas to ne obeshrabruje u namjeri da radimo velike stvari. Zato nam je iznimna čast što smo primili ovo priznanje temeljeno na ocjenama vodećih svjetskih kompanija i mobilnih operatora diljem svijeta”, poručio je predsjednik Uprave Infobipa Silvio Kutić.

Cijeli članak možete pročitati na: glasistre.hr

Foto: Pixabay