Pokrenuta je nova, inovativna platforma za zapošljavanje PickJobs koja na jednostavan i brz način spaja poslodavce i posloprimce pri čemu je objavljeni oglas trenutno vidljiv u 11 zemalja.

Pristup platformi je potpuno besplatan i za posloprimce i za poslodavce, a oglasi su istovremeno vidljivi korisnicima iz Hrvatske, Austrije, Njemačke, Švicarske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Sjeverne Makedonije, Ukrajine, Albanije i Kosova.

Platforma sadrži opširnu bazu poslodavaca koji su prepoznali široki raspon mogućnosti i prednosti koje u procesu potražnje ili ponude za poslom nudi PickJobs, pa je tako već sada na platformi aktivno preko 3.000 oglasa za različite kategorije poslova.

PickJobs je osmislila grupa mladih hrvatskih IT stručnjaka s ciljem da se vremenski ubrza i pojednostavi svim stranama ulazak u svijet poslovnih mogućnosti, koji često predstavlja zamoran i frustrirajući proces bilo da se radi o traženju poslovne prilike ili potrazi za savršenim kandidatom za posao.

Ako korisnici žele ući u novi svijet poslova bez prijavljivanja kroz računalo, za iOS i Android operativne sustave dostupna je i besplatna PickJobs mobilna aplikacija.

Cijeli članak možete pročitati na: poslovni.hr

Foto: Pixabay