Šesti nacionalni festival tržišnog komuniciranja Dani komunikacija u Rovinju će sredinom travnja okupiti više od lanjskih 2.500 sudionika i ponuditi brojne edukativne sadržaje, među kojima i predavanja poznatih svjetskih stručnjaka po čemu će biti i najjači do sada, najavili su u četvrtak organizatori.

“Dani komunikacija ni po čemu ne zaostaju za sličnim svjetskim festivalima i svi koji se bave tržišnim komunikacijama, oglašavanjem, PR-om i sličnim u Rovinju će od 12. do 15. travnja doista moći čuti sve najnovije domaće, ali i svjetske trendove, koji gotovo svi imaju zajednički naglasak na kreativne tehnologije, što je i moto pod kojim se ove godine Dani održavaju”, poručio je s konferencije za medije Jan Jilek, direktor udruge za interaktivni marketing IAB Hrvatska, koja je, uz domaće strukovno udruženje za tržišno komuniciranje HURA-u, organizator festivala.

Jilek i direktorica programa festivala Dunja Ivana Ballon su među brojnim predavačima i stručnjacima iz svijeta koji će doći na ovogodišnje Dane komunikacija izdvojili globalnog kreativnog direktora Twittera Jayanta Jenkinsa te direktora digitalnih medija Trumpove predsjedničke kampanje Brada Parscalea, za kojeg se tvrdi i da je jedan od onih koji su najviše pridonijeli pobjedi Donalda Trumpa na izborima za predsjednika SAD-a.

“Ponosni smo na ovogodišnji sastav govornika i tema. Veliki je uspjeh u Hrvatsku dovesti stručnjake koji diktiraju trendove industrije i s kojima će se moći razgovarati i raspravljati te vjerujemo da će sudionika biti znatno više nego lani, što nam potvrđuje i podatak da je već sada 50 posto kapaciteta popunjeno, što nije bilo nijedne godine tri mjeseca unaprijed”, kazala je Ballon.

Cijeli članak možete pročitati na: novo.hr

Foto: Shutterstock