Hrvatski fintech startup Revuto, koji korisnicima olakšava upravljanje plaćanjima za pretplate, postavio se ove godine kao konkurencija PayPalu kombinacijom kripto novčanika, debitne kartice i upravljanja online pretplatama.

U ožujku su počeli primati korisnike, a nedavno su najavili izlazak na tržište EU i Velike Britanije. Revuto je još u pre-launch fazi, a aplikaciju planiraju lansirati početkom sljedeće godine.

Beta testiranja traju od kraja ljeta, a partneri su banke koje imaju prilike izdavati kartice unutar i van EU. Najvažniju metriku predstavlja im broj korisnika i jak rast, a direktorica Josipa Majić kaže da su optimistični te da do prosinca 2021. očekuju 75.000 korisnika, što ih stavlja u vrh niše i kategorije.

“Revuto je jedini servis koji korisnicima nudi aktivnu kontrolu nad plaćanjima. Kada nešto krene na naplatu, Revuto jedini koji korisniku nudi da plaćanje odobri, blokira ili odgodi, ovisno o tome što mu najviše odgovara.

Osim toga, Revuto nudi korisnicima mogućnost da blokiranjem plaćanja kroz 1 korak korisnik više ne mora gubiti vrijeme tražeći gdje i kako se neka pretplata ukida.

Cijeli članak možete pročitati na: poslovni.hr

Foto: Pixabay