S jedne strane znanje, uspjeh, kreativnost i inovativnost, a s druge neznanje, neuspjeh, lupetanja i zatucanost. Nespojive svemire hrvatske tech scene i hrvatske politike sinoć je spojio HRT…

Teško je to riječima prepričati, ali evo… Sinoć su, u HRT-ovoj emisiji Otvoreno gostovali neki od najcjenjenijih i najuspješnijih predstavnika domaće tech scene, Damir Sabol, Alan Sumina, Tomislav Car i Matija Žulj, (su)osnivači Photomatha, Nanobita, Infinuma i Agrivija.

U isti koš s njima – valjda zato što se u svakoj emisiji HRT-a mora pod mus ugostiti makar jednog političkog aparatčika, jer drugi razlog nitko normalan ne može otkriti – urednik je postavio i predstojnika Ureda predsjednika Vlade RH, Zvonimira Frku-Petešića.

Spoj nespojivog rezultirao je urnebesnim showpm u kojem je čak i spomenutoj četvorki IT-jevaca, poznatoj javnosti po izuzetnoj strpljivosti i vještini održavanja “pokerfacea” i u najbizarnijim situacijama, bilo teško suzdržati se da ne prasnu u smijeh.

Dok je političar trabunjao o razlikama pri razvijanju začina za juhu i hard-diska, mi koji smo to slušali kod kuće mogli smo se u miru ugušiti od smijanja, no Sumina, Car i ekipa morali su glumiti da piju iz praznih čaša, gristi si usne i zakretati glavu suprotno od kamera da bi prikrili suze i smijeh…

Pogledajte i sami…

https://web.facebook.com/watch/?v=1828263627329355&t=36

VIDEO i cijeli članak možete pronaći na: bug.hr

Foto: Pixabay