Addiko banka korisnicima svoje Virtualne poslovnice omogućila je udaljeno elektroničko potpisivanje dokumenata pomoću Fininih digitalnih certifikata u oblaku

Gotovo dvije godine nakon lansiranja Virtualne poslovnice, Addiko banka i dalje je jedina banka na hrvatskom tržištu koja je razvila potpuno digitalan proces odobravanja i isplate kredita za klijente svih banaka.

Tijekom pandemije koja je potencirala važnost ulaganja u digitalne sustave cijeli proces u Virtualnoj poslovnici je dodatno pojednostavljen, a korisničko iskustvo poboljšano.

Addiko banka je tako postala prva hrvatska tvrtka koje ja prošla opsežnu reviziju prema europskim normama i zadovoljila sve uvjete za video identifikaciju fizičkih osoba za izdavanje Fininih kvalificiranih digitalnih certifikata, što od sada provodi Kontakt centar Addiko banke. Time je Addiko banka korisnicima svoje Virtualne poslovnice omogućila udaljeno elektroničko potpisivanje dokumenata pomoću Fininih digitalnih certifikata u oblaku, bez potrebe izlaženja iz sučelja Virtualne poslovnice.

Cijeli članak možete pročitati na: tockanai.hr