Rok za prijave za stipendiju na RIT Croatia u ranom upisnom roku istječe 15. veljače 2024., a prijavljeni kandidati imaju prednost kod donošenja odluke o dodjeli stipendija i financijske potpore iz fonda većeg od 350.000 eura. Prijavi se odmah i iskoristi prednosti ranog upisnog roka.

Devet razloga zašto studirati na američkom koledžu u Hrvatskoj

Rochester Institute of Technology – prestižno i jedno od najvećih privatnih sveučilišta u SAD-u – osnovano je 1829. godine i nalazi se u saveznoj državi New York te ima ukupno šest kampusa u Americi, Aziji i Europi. Jedno od najvećih privatnih sveučilišta u Americi, RIT je prepoznat kako po kvaliteti svojih studija tako i po pripremi studenata za tržište rada. RIT Croatia je jedan od kampusa RIT-a u Europi te ujedno i najstarija privatna visokoobrazovna institucija u Hrvatskoj.

VAŽNO:

  • Kandidati koji se prijave do 15. veljače 2024. imaju prednost prilikom odluke o dodjeli financijske potpore na temelju potreba
  • Ako si odlikaš ili odlikašica, automatski ostvaruješ pravo na stipendiju u iznosu od čak 4000 eura

Prijavi se na vrijeme putem OBRASCA ZA PRIJAVU.

Za više informacija molimo kontaktirajte: admissions@croatia.rit.edu; tel (ZG): + 385 (0) 1 643 9100, tel (DBK): + 385 (0) 20 433 000.

Cijeli članak možete pročitati na: index.hr

Image by Martine from Pixabay