Malim tvrtkama često je klasična marketinška agencijska podrška nedostižna. Velike tvrtke mogu si priuštiti usluge više agencija jer jedna ne može ispuniti sve njihove potreba ili nema sva potrebna znanja, a često imaju i vlastite marketinške odjele. Uz sve to veliki se muče kako održati korak u digitalnom svijetu koji se strahovito brzo razvija.

U malim biznisima često ista osoba radi na proizvodu, prodaji i vodi administraciju vezanu uz posao. Uz to bi se trebala baviti i promocijom. No, s obzirom na sve ostalo o čemu moraju brinuti, gotovo je nemoguće pratiti svakodnevne promjene na području digitalnog oglašavanja.

Hero Factory je agencija koje se fokusirala na to da pomogne malim i srednjim poduzetnicima da lakše dođu do novih klijenata, da afirmiraju svoj brend te da lakše komuniciraju i donose poslovne odluke prvenstveno u području digitalnog marketinga.

Svi oni koji si ne mogu priuštiti marketinšku podršku profesionalca mogu jednostavno utipkati kojom se industrijom bave, odgovoriti na osnovna pitanja o svom proračunu, vremenu, znanju… Aplikacija im nakon toga sugerira osnovne kanale koje bi trebali koristiti, minimalni proračun u skladu s raspoloživim sredstvima i kako ga rasporediti, te plan aktivnosti – kojim danom i u koje doba dana objavljivati kampanje. Prilikom objave aplikacija sugerira, korak po korak, kako bi trebala glasiti objava s obzirom na to koji se kanal primjenjuje.

Cijeli članak možete pročitati na: tockanai.hr

Foto: Pixabay