U Zagrebu proradio Glovo Express, odnosno Micro Fullfilment Centar (MFC) odakle se korisnicima naručene namirnice dostavljaju što brže. Do kraja godine ide još jedna, nagodinu nove. ‘Smatramo da su MFC-i budućnost trgovine’, poručuju iz Glova.

U Zagrebu, na Radničkoj cesti, počela je s radom Glovo Express trgovina. Samo ime govori da je riječ o projektu španjolskog Glova, jedne od vodećih mobilnih i web platformi za dostavu, koju samo u Hrvatskoj na svojim uređajima ima instalirano oko 800.000 ljudi.

Evo i kako funkcionira: korisnici mogu naručiti direktno iz aplikacije te birati između 1500 proizvoda kao što su povrće, voće, namirnice, smrznuti proizvodi, bezalkoholna pića, slatkiši, mliječni proizvodi, te proizvodi posvećeni njezi djece i životinja. Glovo Express radi svaki dan, od ponedjeljka do nedjelje, od 8 do 24 sata, no napominjeno da korisnici u nju ne mogu fizički ući, već se roba otamo dostavlja na temelju narudžbe iz aplikacije, upravo kako bi usluga bila što brža, da ne kažemo ekspresna.

Cijeli članak možete pročitati na: poslovni.hr