U Zagrebu su ponuđena 22 poslovna prostora, pri čemu je u najprometnijoj i najfrekventnijoj lokaciji glavnog grada, zagrebačkoj Ilici, natječajem u zakup ponuđeno osam poslovnih prostora – pet uličnih i tri dvorišna.

Najveći poslovni prostor oglašen u Zagrebu površine je 118 četvornih metara i početna mu je zakupnina 62 kune po kvadratu. Sadrži prostranu galeriju, a smješten je u okruženju Trga žrtava fašizma, s pogledom na Dom hrvatskog društva likovnih umjetnika, odnosno Meštrovićev paviljon.

U Osijeku su oglašena dva poslovna prostora, ujedno najveći i najmanji na natječaju, koji se nalaze u Županijskoj ulici u centru grada, u blizini Hrvatskog narodnog kazališta.

Splitski prostori nalaze se na Obali kneza Branimira, gdje početna zakupnina za prostor od 87 četvornih metara iznosi 90 kuna po četvornome metru, i nedaleko splitskog pazara, luke i Prirodoslovnog muzeja s početnom zakupninom od 45 kuna po četvornome metru.

U Rijeci je za početnih 90 kuna po četvornome metru moguće zakupiti mali poslovni prostor nedaleko Hrvatskog narodnog kazališta i kazališnog parka.

Zainteresirani ponuditelji svoje ponude mogu dostaviti poštom na adresu: Državne nekretnine d.o.o., Planinska 1, Zagreb ili osobno u pisarnicu društva. Javno otvaranje održat će se 6. studenoga 2020. u Ministarstvu prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine.

Cijeli članak možete pročitati na: slobodnadalmacija.hr

Foto: Pixabay