ZAGREB, 20. veljače 2017. (Hina) – Dubrovački Vrtovi Sunca postali su članom grupacije The Leading Hotels of the World (Leading Hotels), prestižne skupine nezavisnih luksuznih hotela, izvijestili su u ponedjeljak iz tog luksuznog resorta koji se nalazi u Orašcu, nedaleko Dubrovnika.

Zadovoljstvo što su time stali uz bok mnogim drugim luksuznim hotelima i resortima diljem svijeta izrazio je i komercijalni direktor tvrtke Julian Houchin.

“Ovo priznanje je potvrda naše predanosti u ostvarenju očekivanja gostiju te se veselimo podizanju standarda i sveukupnog doživljaja destinacije u suradnji s grupacijom Leading Hotels”, ističe Houchin.

Deniz Omurgonulsen, potpredsjednik zadužen za članstvo u grupaciji The Leading Hotels of the World, ističe kako resort “postavlja novi standard odmora na jadranskoj obali i time svojim gostima pruža potpuni doživljaj ovog popularnog odredišta te nudi jedinstveno i karakteristično iskustvo”.

Resort Dubrovački Vrtovi Sunca sa 408 soba, koji obuhvaća 201 sobu u hotelu te 207 jednosobnih, dvosobnih i trosobnih rezidencija, nalazi se u Orašcu, 11 kilometara od Dubrovnika.

Leading Hotels je skupina luksuznih hotela koja uključuje više od 375 hotela u više od 75 zemalja. Grupacija Leading Hotels, koju je 1928. godine utemeljilo nekoliko utjecajnih europskih hotelijera, već osam desetljeća njeguje svoju predanost pružanju izuzetnog, autentičnog iskustva putovanja.

(Hina)