Povodom objave otvorenog poziva na dostavu projektnih prijedloga za dodjelu bespovratnih sredstava pod nazivom „Povećanje razvoja novih proizvoda i usluga koji proizlaze iz aktivnosti istraživanja i razvoja“ objavljujemo poziv za održavanje konferencije i radionice od strane Ministarstva gospodarstva i to:

  1. KONFERENCIJA INNOVA 2016  Split, koja se održava 24.05.2016. godine u Hotelu Atrium, Ul. Domovinskog rata 49, s početkom u 12 sati. Na konferenciji će biti predstavljen natječaj uz prisustvo predstavnika Ministarstava i ostalih gostiju.
  2. RADIONICA, koja će se održati dan kasnije25.05.2016. godine u istoj dvorani, s početkom u 10 sati

Sudjelovanje je nužno potvrditi za svaki događaj posebno najkasnije do 23. svibnja 2016. do 12:00 sati putem e-mail adrese;  Maja.PacakTrkulja@mingo.hr

Prihvatljivi prijavitelji na natječaj su: mali i srednji poduzetnici, mikro poduzetnici, veliki poduzetnici, dok su prihvatljivi partneri mikro, mali, srednji i veliki poduzetnici i/ili organizacije za istraživanje i širenje znanja koja doprinose svojim znanjem i istraživačkim kapacitetima u provedbi projekata istraživanja i razvoja.

Sve detalje konferencije i radionice možete pronaći u priloženim dokumentima, dok objavljeni trajni otvoreni poziv na dostavu projektnih prijedloga za dodjelu bespovratnih sredstava za „Povećanje razvoja novih proizvoda i usluga koji proizlaze iz aktivnosti istraživanja i razvoja“ možete pronaći na linku: http://www.strukturnifondovi.hr/natjecaji/1158.

IZVOR: Službene stranice Ministarstva gospodarstva – www.mingo.hr

EU FONDOVI U Splitu konferencija INNOVA 2016