Nadzorni odbor Valamar Riviere odobrio je investicije za 2018. godinu u iznosu od 633 milijuna kuna, dok su od strane Nadzornog odbora Imperiala odobrene investicije od 72 milijuna kuna, što ukupno iznosi 705 milijuna kuna investicija, poručila je u petak ta turistička kompanija.

Za 2018. godinu predviđa se tako dovršetak Valamar Girandella Resorta u čijem će sklopu biti prvi hrvatski Kinderhotel sa pet zvjezdica, dok se investicijama u kampove u Istri i na otoku Krku nastavlja strategija intenzivnog ulaganja u segment premium kampiranja, navodi se u priopćenju Valamara.

U Dubrovniku je, pak, u fokusu te tvrtke repozicioniranje hotela Valamar Argosy prema gostima više platežne moći, dok se na otoku Rabu investicijama u ukupnom iznosu od 72 milijuna kuna i obnovom hotela Imperial pokreće novi razvojni ciklus.

U priopćenju Uprave Valamara stoji i kako je investicijski ciklus od 705 milijuna kuna u 2018. godini nastavak strategije značajnih ulaganja Valamar Riviere i repozicioniranja portfelja prema turizmu visoke kvalitete, a kako podizanje kvalitete ponude zahtijeva i promjenu strukture zapošljavanja, planira se otvaranje oko 600 novih radnih mjesta.

Cijeli članak možete pročitati na: direktno.hr