Karlovačkom proizvođaču oružja HS Produktu u utorak je dodijeljena Finina nagrada Zlatna bilanca za najuspješnijeg poduzetnika prema financijskom rejtingu u 2018. godini, a uz tu nagradu za sveukupnog pobjednika, dobitnik je i Zlatne bilance za najuspješnijeg poduzetnika u djelatnosti prerađivačke industrije

Uz HS Produkt, Zlatne bilance su dobili tvrtka Bovis iz Viškovca kao najuspješniji poduzetnik u poljoprivredi, šumarstvu i ribarstvu, potom Radlovac iz Orahovice u rudarstvu i vađenju, HEP Proizvodnja u opskrbi električnom energijom, plinom, parom i klimatizacija te Spectra-media iz Zagreba u opskrbi vodom; uklanjanju otpadnih voda, gospodarenju otpadom te djelatnosti sanacije okoliša.

Najuspješniji trgovac je New Yorker, dok je zagrebačka tvrtka Globalna hrana najuspješniji poduzetnik u turizmu i ugostiteljstvu, a u djelatnosti stručne, znanstvene i tehničke djelatnosti dobitnik je Booking.com.

Među građevinarima nagrađeno je Poduzeće za ceste Split, Zračna luka Zadar najuspješniji je poduzetnik u prijevozu i skladištenju, a Fininu Zlatnu bilancu u djelatnosti informacija i komunikacija dobio je Hewlett Packard.

Cijeli članak možete pročitati na: tportal.hr

Foto: Pixabay