Jedna od velikih prednosti koje tehnologija pruža je što danas za obavljanje posla ne moramo nužno biti vezani uz stol, ured pa čak ni zemlju, a s prijenosnim računalom, tabletom ili pametnim telefonom te pouzdanom internetskom vezom moguće je raditi bilo gdje u svijetu, a Hrvatska je odličan izbor, ističu iz najjačeg domaćeg telekoma operatora Hrvatskog Telekoma koji je predstavio tarifu za digitalne nomade.

„Kako bi podržao brzorastuću zajednicu digitalnih nomada i omogućio im kvalitetne uvjete za rad Hrvatski Telekom pripremio je paket Unlimited Internet’ koji je jednostavno aktivirati. Sve što digitalni nomadi trebaju jest na stranici, zatražiti ovaj paket i on im dolazi na odabranu adresu. Time se korisniku na jednostavan način omogućuje nadoplata i korištenje kartice za duži boravak u Hrvatskoj“, ističu iz najjačeg domaćeg telekoma.

Zbog jednostavnosti korištenja i činjenice da nije potrebna ugovorna obveza paket ‘Unlimited Internet’ idealan je upravo za sve digitalne nomade koji žive život u pokretu. Paket je moguće aktivirati prvo na razdoblje od jednog tjedna za cijenu od 85 kuna i u toj tjednoj ponudi je pritom uključeno sedam dana neograničenog surfanja, a SIM kartica se aktivira kod prvog spajanja na internet te se odmah po aktivaciji može koristiti opcija neograničenog surfanja.

Cijeli članak možete pročitati na: ictbusiness.info

Foto: Pixabay