ZAGREB, 24. veljače 2017. (Hina) – Prijave za osmi po redu natječaj Growww u sklopu kojeg Ina zapošljava mlade talente na jednogodišnji staž i daje im priliku da svoju karijeru započnu u toj kompaniji, otvorene su u petak, izvijestili su iz Ine.

Kao i dosadašnjih godina, Ina traži diplomirane inženjere naftnog, rudarsko-geološkog, kemijskog  i strojarskog  usmjerenja, ekonomiste, informatičare, no i diplomanti drugih usmjerenja mogu se prijaviti na natječaj.

Zainteresirani kandidati koji odgovaraju traženim stručnim profilima te imaju do jednu godinu radnog iskustva na natječaj se mogu prijaviti putem online aplikacije do 7. travnja 2017.

Growww je pripravnički program, jedinstven u Hrvatskoj, gdje se pred pripravnike postavljaju izazovni poslovni ciljevi koje ostvaruju uz vodstvo mentora, iskusnih kolega koji ih prate i podržavaju u radu. Za vrijeme trajanja staža, pripravnici prolaze i kroz program poslovne edukacije radi upoznavanja temeljnih djelatnosti kompanije, kao i specifičnosti naftne industrije.

“U Ini smo veoma ponosni na Growww zahvaljujući kojem smo u proteklih sedam godina zaposlili više od 550 diplomanata i time postali vodeća kompanija u Hrvatskoj u zapošljavanju mladih diplomanata. Naši Growwwovci dobivaju svakodnevne prilike za rast i razvoj pod vodstvom iskusnih stručnjaka – mentora te je njihov doprinos kompaniji kroz rad na stvarnim poslovnim slučajevima prisutan već za vrijeme trajanja pripravništva”, izjavila je direktorica Ininog Sektora za  upravljanje ljudskim resursima Vladimira Senčar Perkov.

Dodala je kako je razina zadržavanja diplomanata  koji u Ina Grupu dođu u sklopu Growwwa viša od 80 posto, što pokazuje kako se Growwwovci u godinu dana pripravničkog staža zaista dokažu na svojim radnim mjestima i postaju vrijedni članovi Ininog tima.

(Hina)