Infobip, globalna cloud komunikacijska platforma i vodeća IT kompanija u regiji, domaćin je jednog od najvećih internacionalnih tehnoloških skupova GSMA WAS iz područja telekomunikacija, koji se održava od 16. do 19. listopada u Šibeniku, navodi se u priopćenju.

Na jednom su se mjestu, u Hrvatskoj, okupili predstavnici mobilnih operatera i tvrtki koji im pružaju tehnička i softverska rješenja – ukupno više od 1300 sudionika iz cijelog svijeta, koji će tijekom četiri dana skupa održati preko 15 tisuća sastanaka. Snagu GSMA WAS#18 potvrđuje i sudjelovanje 247 mobilnih operatera iz 117 zemalja što predstavlja polovicu ukupnog svjetskog mobilnog messaging prometa.

„Veliko nam je zadovoljstvo što u Hrvatskoj imamo priliku ugostiti GSMA i vodeće telekom stručnjake iz cijeloga svijeta. Tijekom poslovnog skupa predstavit ćemo izvrsnost svojih proizvoda u području telekomunikacija i sigurnosti, koju je nedavno potvrdila i svjetska analitička kuća Gartner kada je Infobip proglasila liderom na CPaaS tržištu“, rekao je Silvio Kutić, suosnivač i glavni izvršni direktor Infobipa.

Cijeli članak možete pročitati na: poslovnipuls.com