Međunarodni sajam SASO, koji 21. godinu za redom okuplja tvrtke iz graditeljstva, drvne i metalne industrije, alata i opreme, elektrotehnike i energetike, održat će se u splitskoj Spaladium areni, a na njemu će biti predstavljeni proizvodi iz osam zemalja, najavljeno je u utorak na konferenciji za novinare.

“Ove je godine sajamski prostor za izlagače povećan za 22 posto u odnosu na lanjski, a to je znak izlaska iz dugogodišnje krize građevinskog sektora”, rekla je direktorica tvrtke Sajam-Split koja je organizator sajma SASO Sanja Vuković Veić.

Po njezinim riječima, ovogodišnji SASO će se održati pod naslovom “Obnova objekta od temelja do krova,” objasnivši kako je upravo vrijeme održavanja sajma pogodno vlasnicima turističkih objekata i iznajmljivačima da s građevinskim tvrtkama dogovaraju gradnju novih ili obnovu i proširenje postojećih objekata za sljedeću turističku sezonu.

Ona je također najavila kako će se tijekom sajma SASO održati više stručnih konferencija spomenuvši tri okrugla stola: Dan građevinara, Dan arhitekata i Prometni problemi Grada Splita.

Cijeli članak možete pročitati na: novo.hr