Rađa se nova generacija obrtnika koji više nemaju svoje skromne radnje u ulicama gradića diljem Lijepe naše – oni su ambiciozni, digitalizirani i razmišljaju izvan okvira.

Inozemni klijenti 

– Veliku većinu klijenata sam zapravo pronašao na Instagramu. Trenutno brojimo devet stalnih klijenata. Riječ je o stranim klijentima koji imaju sjedišta poduzeća u Švedskoj, SAD-u, Španjolskoj, našoj Hrvatskoj i drugim zemljama. Većinom radimo s nogometnim brendovima i poduzećima. Konkretno, za švedskog klijenta trenutno radimo na razvoju aplikacije za nogometaše na kojoj već sad brojimo preko 100.000 preuzimanja. 

U marketinškom smislu zapravo nudimo ‘ključ u ruke‘ za nogometne brendove, ali kako su ljudi u Hrvatskoj prepoznali naš rad, radimo i s klijentima koji su van nogometne industrije. Također, u Bostonu trenutno razvijamo novu agenciju u suradnji s još jednom mladom agencijom i mislim da će to biti pravi potez za nas – rekao je Moran Čerkez, mladi poduzetnik i vlasnik Mixxa, obrta za promidžbu koji već gotovo dvije godine uspješno posluje u obliku marketinške agencije. 

Cijeli članak možete pročitati na: lidermedia.hr

Foto: Pexels.com – Photo by Lukas: https://www.pexels.com/photo/person-using-macbook-pro-574077/