Što sve mladi poduzetnik treba znati? Pitajte SPI!

Mnogi mladi poduzetnici upuštaju se u osnivanje svog start-upa ne vodeći računa o važnosti znanja o poslovnom upravljanju, marketingu i upravljanju financijama. Iz tog je razloga Studentski Poduzetnički Inkubator Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Splitu (SPI) odlučio kroz ciklus START-UP predavanja kroz praktična iskustva govornika ukazati mladima na navedena znanja te dati dodatne informacije za razvoj u tim područjima.

Bilo da ste poduzetnik, osoba s poduzetničkom idejom ili samo želite dobiti više znanja iz navedenih područja, posjetite Inkubatorova događanja koja će vas uz primjere iz prakse naučiti kako razviti svoje poslovanje.

SPIPrvi događaj je START-UP Marketing koji se održava u petak, 15. travnja 2016. na Ekonomskom fakultetu u Splitu (veliki amfiteatar), gdje ćemo kroz nekoliko sati proći kroz teme kreiranja marketinškog plana start-upa, identifikacije ciljanog tržišta, start-upa na društvenim mrežama i podizanja branda poslovanja. Govornici su već uspješni poduzetnici, profesori s katedre marketinga splitskog Ekonomskog fakulteta te predstavnici studentskih udruga sa velikim iskustvom u navedenim područjima.

Drugi događaj, START-UP Finance, održava se u utorak, 19. travnja u Svečanom amfiteatru Ekonomskog fakulteta, te obuhvaća dvije teme – Izvori financiranja iz javne uprave gdje će različite institucije predstaviti svoje prilike financiranja za mlade poduzetnike te Crowdfunding, sve poznatiji koncept financiranja projekata, kojeg će ljudi iz prakse predstaviti kroz svoje pozitivne primjere.

Više o događajima možete pronaći na Facebook stranici Studentskog Poduzetničkog Inkubatora, a na poveznici možete potvrditi svoj dolazak na događaj START-UP Marketing.

startup mktg