S obzirom na da se gotovo svakodnevno pojavi neki novi alat, zbog čega za neke od njih možda još niste čuli, predstavljamo 13 najboljih AI alata koji bi vam mogli biti od pomoći u poslovanju. 

1. Murf.AI

Na vrhu popisa najboljih AI alata za posao, prema Unite AI-u, je generator tekstualnog govora Murf.AI. To je jedan od najpopularnijih AI generatora glasa trenutno na tržištu, a omogućuje pretvaranje teksta u govor ili glasovne snimke.

Korist ovog alata prepoznali su u različitim branšama pa ga koriste i product developeri, podcasteri, predavači i niz menadžera. ​Murf nudi mnoštvo opcija prilagodbe koje korisnicima pomažu stvoriti glasove što sličnije prirodnom zvuku, a ima niz glasova i dijalekata koji se mogu birati. 

Ovaj alat korisnicima pruža sveobuhvatan AI voice-over studio koji ima studio za uređivanje videozapisa, više od 100 AI glasova na 15 jezika, a još jedna zanimljivost je mogućnost mijenjanja glasa čime se omogućuje snimanje bez korištenja vlastitog glasa. 

2. Neuraltext

Novi alat Neuraltext pokriva cijeli proces stvaranja nekog sadržaja – od same ideje do realizacije – i to koristeći AI. Naime, radi se o jednostavnom alatu za proučavanje SERP-a koji tvrtkama pomaže u kreiranju sadržaj. Opisan je kao AI copywriter, alat za SEO i alat za istraživanje ključnih riječi. 

Alat za pisanje teksta omogućit će vam stvaranje sadržaja za kampanje, generirajući desetke mogućih opcija – ima više od 50 predložaka spremnih za korištenje (za Facebook oglase, ideje za slogane, predloške za blogove…)

SEO alat pomaže u stvaranju dobro istraženog sadržaja koristeći podatke sa stranica koje su već rangirane na Googleu. Funkcionira tako da korisnik odabere ključnu riječ i alat automatski pronalazi prvih 20 rezultata na Googleu, prikazujući podatke o predloženim ključnim riječima za upotrebu, koje teme treba pokriti, na koja pitanja odgovoriti… Koristeći te podatke, u nekoliko klikova korisnici stvaraju nacrt. 

3. Fireflies

Fireflies je AI alat za sastanke koji koristi neurolingvističko programiranje​ (NLP) kako bi korisnicima omogućio da ne moraju voditi bilješke tijekom sastanka, već jednostavno mogu snimati i pretraživati glasovne razgovore na intuitivnoj platformi.

Također, može ​transkribirati sastanke uživo ili audio datoteke koje korisnik učita u sustav. A najbolji dio je funkcija pretraživanja, koja korisniku omogućuje da pregleda sat vremena razgovora za manje od pet minuta jer može pretraživati važne naglaske.

Cijeli članak i ostalih 10 alata možete pronaći na: lidermedia.hr

Foto: Pixabay