Na E-commerce Jam konferenciji održanoj u četvrtak u Tvornici kulture, svečano su dodijeljena priznanja najboljim web trgovinama u regiji u sklopu Web Retailer Award 2022 natjecanja. S tradicijom dužom od desetljeća, Web Retailer Award najveće je natjecanje web trgovina u Adriatic regiji koje se u organizaciji portala Jeftinije.hr, dijela Heureka Grupe, već osmu godinu održava u Hrvatskoj.

Ove se godine na Web Retailer Award prijavila 361 web trgovina iz Hrvatske, Slovenije i Srbije, a u četvrtak je, u sklopu E-commerce Jam konferencije, pod pokroviteljstvom dostavne službe DPD i kartičarske kuće Visa, podijeljeno je čak 58 nagrada u različitim natjecateljskim kategorijama.

Glavna nagrada, Best in Adriatic Award pripala je slovenskoj web trgovini bigbang.si, People’s Choice Award u Hrvatskoj je otišla u ruke web trgovine bijela-tehnika.hr, Web Challenger Award pripao je web trgovini s opremom za kućne ljubimce pethomeshop.hr, Web Champion Award pripao je trgovini malinca.hr dok je web trgovina senzacionalno.hr ponijela posebnu nagradu komisije Committee Award.

E-commerce Jam konferencija nadmašila sva očekivanja!

U rasprodanoj Tvornici kulture okupili su se vrhunski europski ecommerce stručnjaci, brojne strane i domaće tvrtke, a Zagreb je, zahvaljujući E-commerce Jam konferenciji na jedan dan postao središte ecommerca u srednjoj i istočnoj Europi.

Cijeli članak možete pročitati na: ictbusiness.info