Počelo je zagrijavanje za regionalnu konferenciju “The Wolf Strikes Again” koja će u studenom okupiti vrhunske prodavače i predavače, među njima i najpoznatijeg među njima – vuka s Wall Streeta Jordana Belforta čija je priča postala globalno poznata nakon istoimenog filma Martina Scorsesea.

U četvrtak je visoko iznad Zagreba na 14. katu Sky Officea warm-up partijem još jednom, ovaj put u neformalnom okruženju, najavljena konferencija čija je glavna zvijezda taj bivši broker i jedan od najpoznatijih svjetskih govornika o temama prodaje, poduzetništva i motivacije.

– Ovaj party ipak nije lud baš kao u filmu – našalio se Vedran Sorić, jedan od idejnih začetnika Prodajnog mindseta, i nastavio:

– Htjeli smo okupiti ljude koji nas podržavaju od trenutka kad smo krenuli s idejom do danas, a naš je cilj da na ovoj zabavi sve bude nekako pomaknuto. Pa ne znam ni tko je do sad u Zagrebu roštiljao na 14. katu – rekao je Sorić.

Organizatori će nastojati i na konferenciji izaći iz okvira uobičajenog – po principu očekuj neočekivano. Namijenjena je svima onima koji su na neki način povezani s prodajom.

Cijeli članak možete pročitati na: novac.jutarnji.hr

Foto: Pixabay