OD STUDENOG u Zagrebu kreće MBA program koji pruža uvid u praksu vodećih svjetskih kompanija.

Željni ste znanja i profesionalnog usavršavanja?

SSBM Geneva upisuje novu generaciju polaznika u studenom koji će imati mogućnost slušati jedan od jedinstvenih edukacijskih programa BlendedGlobal ili Executive MBA. Mjesta za upis polaznika je još malo, stoga ako želite biti dio obrazovne priče zajedno s kolegama koji dolaze iz kompanija kao što su INA, Hrvatska Lutrija, Johnson & Johnson, IKEA, A1, Addiko Bank, Končar, Deloitte, British American Tobbaco, Alcon, Gideon Brothers, Novo Nordisk, HEP, i druge. Ne čekajte i prijavite se na SSBM-ovoj službenoj stranici!

MBA program u Adriatic regiji omogućen je u suradnji s Deloitte-om, jednom od četiri najveće globalne kompanije, nudi manji trošak studiranja nego što je to slučaj s ostalim školama u regiji, a po završetku studiranja omogućuje švicarsku diplomu.

MBA predavanja će se održati na SSBM-ovom kampusu u Zagrebu, Veslačka 2a, u inovativnom poslovnom okruženju koji potiče kreativnost i timski rad dok će Blended MBA program studentima omogućiti da nastavu prate kombinirano, online i na kampusu, što daje dodatnu fleksibilnost u upravljanju Vašim vremenom.

Cijeli članak možete pročitati na: index.hr

Foto: Pixabay