Mate Rimac pohvalio se novim automobilom svoje tvrtke – Bugattijem W16 Mistral. To je ujedno i prvi Bugattijev automobil koji je u potpunosti osmišljen i razviijen otkako je formirana tvrtka Bugatti Rimac.

Šef tvrtke Bugati Rimac, Mate Rimac, putem Facebooka je obznanio novi uspjeh svoje tvrtke. Predstavio je novi Bugattijev model, koji je plod rada te nove tvrtke.

Dame i gospodo, Bugatti W16 Mistral. Prvi novi Bugatti osmišljen i razvijen pod vodstvom Bugattija Rimca. Proslava slavnog W16 – posljednjeg te vrste prije nego što prijeđemo na sljedeću generaciju hibridnih Bugattija. Izgradit će se 99 jedinica po 5 milijuna eura svaka. Proteklih smo tjedana automobil pokazivali samo postojećim vlasnicima Bugattija i njima se automobil toliko svidio da je već potpuno rasprodan. Bugatti je stoga ponovno rasprodan (nema novog Bugattija koji se danas može naručiti) – sa svim proizvodnim mjestima za koje se govori do kraja 2025. Čestitamo cijelom timu na ovom nevjerojatnom postignuću!, poručio je u objavi Rimac.

Cijeli članak možete pročitati na: zimo.dnevnik.hr

Foto: Mate Rimac/Facebook