Promociji su prisustvovali predstavnici Infobipa, ReversingLabsa, Electrocoina, Aircasha, Productivea i udruge CRO Startup te uprava Hanza Medije

Hrvatska startup scena dobila je svoj prvi magazin Startup Report u izdanju Hanza Medije koji je svoju promociju doživio u srijedu navečer u zagrebačkom inovacijskom centru – ZICER-u.

Na jednom od prvih većih startup okupljanja u Hrvatskoj nakon pandemije, okupljeni su novu digitalnu publikaciju o startupima dobili priliku premijerno preuzeti s internetskih stranica Jutarnjeg lista te je odmah podijeliti preko chat aplikacija. Od četvrtka 24. ožujka magazin Startup Report dostupan je za preuzimanje preko weba Jutarnjeg lista svim svojim posjetiteljima.

Bernard Ivezić, urednik magazina Startup Report kaže da je cilj publikacije pomoći u poduzanju standarda u hrvatskom startup ekosustavu.

Publikacija za chat generacije

– Želja nam je na jednom mjestu dati kvartalni pregled investicija u startupe u Hrvatskoj, ukazati na glavne trendove razvoja našeg startup ekosustava i pozitivne promjene koje on može donijeti gospodarstvu u cjelini. Želimo inspirirati mlade da ostanu u Hrvatskoj i ovdje ostvare svoje snove – kaže Ivezić.

Cijeli članak možete pročitati na: novac.jutarnji.hr

Foto: Ivana Nobilo/Cropix