SWISS School of Business and Management Geneva (SSBM Geneva) u suradnji s predavačima sa dugogodišnjim financijskim korporativnim iskustvom iz brojnih renomiranih financijskih institucija iz područja financijskog konzaltinga, bankarstva, osiguranja, revizije, računovodstva te hrvatskih financijskih regulatornih tijela nudi jedinstveni Finance MBA program. Prijave za stipendije su u tijeku!

Studiraj kao u inozemstvu: SSBM Geneva nudi jedinstveni Finance MBA program uz mogućnost stipendiranja u suradnji za Zagrebačkom bankom d.d.

Finance MBA program nudi studentima dubinsko znanje iz područja financija koji žele razvijati karijeru u području financijskog konzaltinga, financijskog inženjeringa, korporativnih financija, bankarstva, projektnog financiranja, revizije, računovodstva te osiguranja.

Uz pohađanje na modernom kampusu u centru Zagreba, postoji mogućnost i Blended Finance MBA studija, koji nudi fleksibilnost prilikom učenja, jer kombinira online učenje sa učenjem na kampusu.

Poslovna škola SSBM Geneva utemeljena je u Ženevi prema iskustvu uglednih predavača i stručnjaka koji su predavali na priznatim visokoobrazovnim institucijama u SAD-u, Italiji, Francuskoj i Švicarskoj te globalnim kompanijama. Svoje dugogodišnje  znanje i iskustvo pretočili su  u kvalitetne DBA, MBA i Bachelor programe koje trenutno pohađaju studenti iz više od 100 zemalja. SSBM Geneva je trenutno jedna od najvećih poslovnih škola u Švicarskoj.

Prijavite se za Finance MBA stipendiju u suradnji sa Zagrebačkom bankom d.d. i steknite švicarsku diplomu u Hrvatskoj

Do 1. ožujka 2022. imate jedinstvenu priliku prijaviti se za MBA stipendiju za Finance MBA program u suradnji sa Zagrebačkom bankom d.d. koji počinje krajem ožujka 2022. godine.

Kako se prijaviti za stipendiju? 

Potrebni kriteriji za prijavu su dovršeno prvostupanjsko obrazovanje i vještina poznavanja engleskog jezika. Za prijavu je potrebno izvršiti registraciju i napisati motivacijsko pismo na web stranici.

PRIJAVA ZA MBA STIPENDIJU

Za dodatne informacije pošaljite nam email, posjetite SSBM Geneva web stranice ili nas nazovite na telefon +385 (1) 4668 818.

Cijeli članak možete pročitati na: index.hr

Foto: Pixabay