Sva tri vodeća telekoma, čini se, odlučila su poskupiti neke svoje usluge. Poskupljenja bi trebala uslijediti od 1. srpnja i, prema zasad dostupnim informacijama, prvenstveno se odnose na mobilne usluge.

Korisnici A1 Homebox usluge već dobili obavijest o poskupljenju

Korisnici A1 Homebox usluge ovih su dana dobili obavijest o povećanju cijene usluge za 20 kuna. Opravdavaju to poboljšanjem usluge, stabilnijim internetom i “sve većom količinom interneta”, što god to značilo. A isti ćete odgovor dobiti i od njihove službe za korisnike na besplatnom telefonu, objavila je Dalmacija Danas

Telemach diže cijene mobilnih pretplatničkih paketa

Od početka srpnja Telemach diže cijene mobilnih pretplatničkih paketa koji su bili dostupni za aktivaciju od ožujka 2021. godine.

“Od 2020. do 2022. nismo mijenjali cijene usprkos tržišnim poremećajima uzrokovanim pandemijom i zatvaranjem gospodarstva. Sada, od 1. srpnja 2022., naši najprodavaniji mobilni paketi obogaćuju ponudu novim uslugama, te povećavaju iznos mjesečnih naknada u rasponu 3-8 kn (PDV uključen). Svi ostali mobilni paketi, kao i paketi mobilnog interneta, također povećavaju iznos naknada u istom rasponu. Prosječna stopa povećanja naknada tako je 3,95%, značajno ispod stope inflacije, čime nastavljamo omogućavati sadržajno i cjenovno najizdašniju ponudu na tržištu”, navode u Telemachu.

I Hrvatski telekom ide u poskupljenje usluga?

Kako je doznala Dalmacija Danas, i Hrvatski telekom se sprema objaviti povećanje cijena. Za koliko, još nije poznato, kao što nije poznato ni koje će sve usluge poskupjeti. 

Cijeli članak možete pročitati na: index.hr

Foto: Pixabay