Lošinj Hotels & Villas u suradnji s Loop luxury fair platformom organizira tri prestižna sajma putovanja koja će se održati na proljeće 2024. godine

Ova zajednička inicijativa je ujedno i najveće događanje takve vrste ikad održano Hrvatskoj, a okupit će do 300 vrhunskih putničkih agenata i turoperatora s njemačkog govornog područja (GAS) i tržišta srednje i istočne Europe (CEE), zajedno s 300 istaknutih hotelijera iz cijelog svijeta. Sajmovi će se održati u očaravajućem okruženju Lošinj Hotels & Villas, čiji se slikoviti otočki ambijent savršeno uklapa u srž vizije i misije Loop-a.

Tri sajma, poznata kao Loop MICE, Loop Leisure i Loop CEE, pružit će priliku za poslovno povezivanje i otkrivanje najboljih luksuznih putovanja i turističkih destinacija u regiji. Loop MICE (Meetings, Incentives, Conferences, Exhibitions) će se održati od četvrtka, 7. travnja do srijede, 10. travnja 2024. i bit će posvećen predstavljanju najboljih lokacija i usluga prilagođenih potrebama poslovnih sastanaka, konferencija i izložbi.

Cijeli članak možete pročitati na: cromoda.com

Foto: Pixabay