POREČ, 6. srpnja 2017. (Hina) – TripAdvisorov certifikat izvrsnosti za 2017. godinu dobilo je 15 hotela, dva kamping ljetovališta i jedan restoran Valamar Riviere, a dubrovački hotel Valamar Argosy dobio je novu preporuku HolidayChecka, priopćeno je u četvrtak iz Valamar Riviere.

Valamarovih 18 objekata nositelji su certifikata izvrsnosti prema izboru korisnika TripAdvisora, najvećeg portala za putovanja u svijetu. Na popisu nagrađenih su 15 Valamarovih hotela, dva kamping ljetovališta i jedan restoran, a obuhvaća sve destinacije u kojima Valamar posluje, kaže se u priopćenju.

Dodaje se kako se radi o hotelima Valamar Diamant, Valamar Crystal, Valamar Isabella, Valamar Zagreb, Valamar Riviera,  Valamar Isabella Villas, Valamar Isabella Miramare, Valamar Club Tamaris, Naturist Solaris Residence te restoranu Spinnaker u Poreču, hotelima Valamar Sanfior i Miramar u Rapcu, Camping Resortu na Krku, hotelima Valamar Lacroma Dubrovnik, Valamar Dubrovnik President, Valamar Argosy i Tirena u Dubrovniku te hotelu Padova na Rabu.

Certifikat izvrsnosti dodjeljuje se na temelju kvalitete i količine recenzija i ocjena koje gosti ostavljaju na web stranici TripAdvisora tijekom 12 mjeseci.

Uz priznanje TripAdvisora, dubrovački hotel Valamar Argosy nositelj je preporuke HolidayChecka.

(Hina)