Neki od najznačajnijih proizvođača namještaja iz EU svoje su proizvode predstavili na virtualnom sajmu namještaja i interijera www.design-expo.eu – najvećem takvom sajmu u Europi.  

Na sajmu su proizvođači namještaja iz Poljske, Njemačke, Italije, Francuske, Nizozemske, Švedske, Hrvatske, Slovenije, Srbije i drugih zemalja. Ukupno je na sajmu oko 100 izlagača iz više od 30 zemalja svijeta, ponajviše iz Europe. Neki od izlagača: ROCA CROATIA sa svojim brendovima Roca i Laufen, Dan Megastore Zagreb s DANKÜCHEN kuhinjama, Jela Jagodina iz Srbije, Satler iz Slovenije, 24 HOME iz Njemačke, Arredatutto iz Italije. Home Room iz Švedske, itd.  

Virtualni sajam je do sada posjetilo oko 80.000 posjetitelja, potencijalnih poslovnih partnera, kupaca i zaljubljenika u lijepe interijere. Virtualni sajam je besplatan za sve posjetitelje i radi cijelu godinu, 24/7.  

Kao i na „normalnom“ – fizičkom sajmu, cilj je na jednom mjestu okupiti s jedne strane izlagače, a s druge strane, kupce koji traže proizvode i/ili usluge ponuđene na sajmu. Stoga www.design-expo.eu virtualni sajam provodi jake digitalne marketinške aktivnosti na cijelom tržištu EU kako bi se i jedni i drugi „susreli“ u digitalnom okruženju koje pruža ovaj virtualni sajam te da bi ostvarili nove poslovne kontakte i sklopili nove poslove.  

Cijeli članak možete pročitati na: poslovni.hr

Foto: Pixabay