Prve tvrtke već su uselile u prostor novog Wespa spaces poslovnog i coworking centra, a u ponudi su rješenja koja mogu zadovoljiti i obrtnike i male poduzetnike i velike tvrtke.

Zagreb je dobio novi impresivni kompleks Wespa spaces – novi poslovni centar i coworking prostor na otprilike 3000 četvornih metara.  Riječ je o najvećem coworking prostoru u ovom dijelu Europe, koji se može pohvaliti industrijski dizajniranim ambijentom i jedinstvenom kombinacijom prostora prilagođenih za rad, odmor i igru na jednom mjestu, što korisnicima omogućava kreativan i produktivan radni dan, ističe za 24sata voditeljica Odnosa s javnošću u Wespa spaces Jasmina Kapetanović.

Manje i srednje tvrtke mogu ovdje unajmiti prostor s nekoliko stolova i potpuno opremljenim radnim mjestom, a postoje i pojedinačna radna mjesta koja se mogu unajmiti i na nekoliko sati dnevno, ili tjedno, što može biti zanimljivo za male poduzetnike, ili obrtnike, kojima ured treba tek povremeno.

– Za to je pogodna opcija najma radnog mjesta po danu, koja se zove Flydesk.

U cijeni  dnevnog najma ima i jedan sat korištenja sobe za sastanke, te bon od 20 kn za kavu

Kao dodatnu prednost, Kapetanović ističe kino dvoranu s 30-ak sjedećih mjesta, koja je idealna za manje svečanosti i projekcije filmova, te predavanja. Uz nju, u ponudi su i četiri veće dvorane koje imaju svu potrebnu tehnologiju za održavanje predavanja, raznih edukacija, promocija i događanja, te potpuno opremljenu podcast sobu.

Osim toga, svim korisnicima su na raspolaganju i relax zone, restoran, te caffe bar.

Cijeli članak možete pročitati na: poslovni.hr

Foto: Pixabay