Brigu nad vozilom u potpunosti preuzima Hertz a u ponudu su uključeni svi servisi, zamjena guma te osiguranje i registracija

Jedna od najpoznatijih svjetskih kompanija za najam vozila Hertz, koju u Hrvatskoj zastupa Autotehnica Fleet Services, s tri programa najma vozila – Hertz Saver, Hertz Flex i Hertz LTR, kroz Hertz Saver program fizičkim osobama na period između jedne i tri godine nudi mogućnost biranja između više modela vozila iz dostupnog voznog parka, malo korištenih i u odličnom stanju.

Brigu nad vozilom u potpunosti preuzima Hertz a u ponudu su uključeni svi servisi, zamjena guma te osiguranje i registracija. U slučaju kvara dostupno je zamjensko vozilo, kao i Hertz 24satna asistencija na cesti.

“Dugoročni najam vozila u svijetu je normalna praksa, u Hrvatskoj još uvijek nedovoljno korištena. Prednosti su brojne, a ono što posebno ističemo jest da ovakav program štedi vrijeme, minimalizira stres i svu brigu oko vozila prepušta u ruke iskusnim Hertz profesionalcima. Svojim korisnicima u svakom trenutku stojimo na raspolaganju te im omogućavamo da bezbrižno obavljaju svoje svakodnevne obaveze”, izjavio je Bojan Žugčić, Generalni direktor za Hertz Hrvatska.

Cijeli članak možete pročitati na: novac.jutarnji.hr

Foto: Pixabay