Međunarodna svemirska postaja, čini se, postaje televizijski studio. Uz Toma Cruisea, koji želi snimiti prvi svemirski film, u planu je i reality show koji bi pratio svemirskog turista, ali i snimanje svemirske reklame za – kremu za lice.

Televizijski reality showovi često znaju imati, u najmanju ruku, neobične glavne nagrade. Na stranu novac i automobili, ali neki su showovi nudili i brak ili dijete. Međutim, u SAD-u se priprema snimanje reality showa koji nudi nagradu “izvan ovog svijeta”. Doslovno, pobjednik reality showa kao nagradu dobit će put na Međunarodnu svemirsku postaju (ISS).

Čini se kako Međunarodna svemirska postaja i sam svemir postaju sve zanimljiviji za komercijalno korištenje. Podsjetimo, NASA i Tom Cruise navodno razvijaju scenarij za film koji bi se snimao na ISS-u, a kako pišu američki mediji, NASA-ini astronauti u sljedećim bi mjesecima trebali snimiti i prvi komercijalni oglas u svemiru. Radi se o reklami za kreme poznatog brenda Estee Lauder, koje će na teretnoj letjelici biti dostavljene na ISS u studenom, nakon čega bi astronauti trebali isprobati kreme i sve to snimiti.

Cijeli članak možete pročitati na: zimo.dnevnik.hr

Foto: Pixabay