Zagrebačka digitalna agencija sad je među samo 30-ak svjetskih tvrtki koje su potvrdile svoj status u kvaliteti razvoja na sustavima koje koristi većina svjetskih web stranica i internetskih trgovina.

“U tih prvih nekoliko godina smo svaštarili, jer nismo znali drugačije. Tranzicija iz ‘svega’ u WordPress je bila tamo negdje između 2009. i 2011. WordPress nas od tada nikada nije iznevjerio. Dapače, uvijek je bio robustan, siguran i pouzdan razvojni partner – što smo shvatili nakon što smo se opekli na drugim platformama” – u razgovoru mi otkriva Krešimir Končić, suosnivač digitalne agencije Neuralab.

Zadovoljan je što su prije 10 godina odabrali danas najpopularniji content management sustav (CMS) na svijetu, i kako ne bi bio, s obzirom na to da je njegov Neuralab upravo dobio status prvog WordPress VIP partnera u Hrvatskoj.

Što je zapravo WordPress VIP?

Za razliku od WordPressove open source platforme koju možete instalirati na vlastiti server, WordPress VIP se na prvi pogled čini kao enterprise verzija Automatticovog WordPress.com servisa. Je li WordPress VIP onda jednostavno ekskluzivna hosting usluga koju koriste tvrtke poput USA Today, Timea, TED-a, Facebooka i Spotifya? Pa ne baš, kako otkriva Krešimir:

Uz hosting, WordPress VIP podrazumijeva cijeli način rada koji osigurava da su WP aplikacije rađene po svim sigurnosnim i tehničkim pravilima struke, a u skladu sa zadnjim aktualnim WP praksama. Naši programeri surađuju s Automattic WP developerima kada god se radi nadogradnja, testiranje ili debugiranje aplikacija koju mi razvijamo. Klijent je s time siguran da dobiva WordPress ili Woocommerce sustav koji je “najbolji moguć” tako da je WP VIP svojevrsni certifikat kvalitete u WordPress svijetu, ekvivalent ISO certifikatu kvalitete ili Michelinovoj zvjezdici u gastronomiji.

Cijeli članak možete pročitati na: netokracija.com

Foto: Pixabay