Nakon što joj je prošle godine pripala titula marina No.1, ACI marina Rovinj nominirana je za nagradu najbolje marine – The Best Superyacht Marina Award 2020. Nagradom koja se dodjeljuje u sklopu globalnog programa nagrađivanja Superyacht Business Awards, odaje se priznanje izvrsnosti usluge u nautičkom turizmu.

Kako bi odabrali najbolju marinu, više od 15 000 kapetana i članova posade ocjenjuju iskustvo boravka te uslugu koju marine pružaju svojim gostima i vlasnicima. Osim opreme, sadržaja, društvenih programa i usluge, neki od kriterija koji se uzimaju u obzir pri glasanju za The Best Superyacht Marina Award pod kategorijom Best marina:Adriatic su lokacija marine, dostupnost, sigurnost, zaštita okoliša te value for money.  

U Hrvatskoj se već sada nalazi 40 posto svjetske charter flote, a ACI dodatnim pogodnostima nastavlja s promocijom Hrvatske kao nautičke destinacije. Neizostavan dio poslovanja čine i ulaganja, a upravo je ACI marina Rovinj najveća investicija u povijesti ACI-ja te jedna od najvećih u nautičkom turizmu u Hrvatskoj, u koju je uloženo više od 150 milijuna kuna. Imajući u vidu sve navedeno, nimalo ne čudi što ova marina po svojim nautičkim standardima i vizualnom identitetu postaje broj 1 na hrvatskim nautičkim rutama.

Cijeli članak možete pročitati na: novac.jutarnji.hr

Foto: Pixabay