Lanac marina Adriatic Croatia International Club (ACI) je u trećem tromjesečju ove godine ostvario 89,5 milijuna kuna poslovnih prihoda, što je 20,1 milijun kuna ili 29 posto više nego u istom razdoblju lani, priopćeno je u utorak iz te tvrtke.

Direktor ACI-ja Kristijan Pavić rekao je da su u toj tvrtki, promatrajući rezultate, posebice rezultate trećeg kvartala, izuzetno zadovoljni.

“Sve aktivnosti koje smo poduzimali radi pripreme sezone, s posebnim naglaskom na sigurnost i zaštitu zdravlja djelatnika i gostiju, osigurale su porast poslovnih prihoda i sezonu na tragu 2019.,” rekao je.

Naglasio je da završetak sezone u nautici predstavlja i početak pripreme iduće sezone, spomenuvši pritom cjelovitu rekonstrukciju lukobrana na Korčuli i nove investicije, započete nakon sezone – u marinama Dubrovnik, Trogir, Žut i Piskera, Rab, Milna i Vodice.

“Sve navedeno, kao i novi projekti koji su pokrenuti tijekom godine, ukazuje na dinamično razdoblje u kojem se ACI nalazi,“ kazao je Pavić.

Iz ACI-ja podsjećaju da su zajedno s tvrtkom Gitone Kvarner, koja je dio poznate Lurssen grupacije, ove godine osnovali zajedničku tvrtku ACI-GITONE d.o.o.

Ta se tvrtka javila na natječaj za dodjelu koncesije u svrhu izgradnje i gospodarskog korištenja luke nautičkog turizma Porto Baroš u Rijeci, buduće ACI marine Rijeka, što je najveći i najznačajniji nautički projekt u povijesti Hrvatske, poručili su.

Cijeli članak možete pročitati na: autopress.hr