Nakon što su ukinuli ponudu stambenih kredita, leasing, investicijski dio poslovanja, više ne posluju ni s velikim tvrtkama i javnim sektorom, Addiko banka želi se fokusirati isključivo na jednostavne i brze kredite za potrošače i male poduzetnike. Novi iskorak u tom smjeru je netipična bankarska ponuda, prva takva na tržištu – beskamatni gotovinski kredit. Novi klijenti Addiko banke tako tijekom svibnja mogu posuditi deset tisuća kuna i nakon dvije godine vratiti isti iznos. ‘Bez štoseva, sitnih slova i skrivenih troškova’, kažu u banci.

– Ne želimo imati cijelu paletu bankarskih proizvoda već želimo biti najbolji u onome što radimo, zbog čega smo Addiko transformirali u specijalističku banku. Građanima te malim poduzetnicima donosimo brz i jednostavan proces odobrenja kredita, potpomognut digitalnim rješenjima.

Kao stručnjaci za potrošačko kreditiranje i financiranje malih poduzetnika, zastupamo brzinu i fleksibilnost i tu smo uz naše klijente u situacijama kada im je potreban dodatan poticaj. Svi oni koji još nisu imali priliku iskusiti do koje smo mjere pojednostavili postupak podizanja kredita, moći će se uvjeriti tijekom svibnja – i to potpuno besplatno – izjavio je Mario Žižek, predsjednik Uprave Addiko banke.

Cijeli članak možete pročitati na: lidermedia.hr