EUROPSKA UNIJA krenula je u totalni rat protiv najvećih tehnoloških tvrtki na svijetu, a u tom križarskom pohodu birokrata kolateralne žrtve mogli bi postati svi koji se bave bilo kakvim online poslovanjem, dok bi se čitava tehnološka, marketinška i medijska digitalna industrija mogla vratiti na početak interneta.

Tako bi se ukratko mogla opisati situacija u kojoj su se našli svi koji na bilo kakav način posluju na internetu i koji će, kako to obično biva kad im birokrati krenu štititi prava, na kraju platiti najvišu cijenu te zaštite.

Stoga, ako imate webshop, blog, web stranicu, aplikaciju, nudite bilo kakvu uslugu online ili vaše poslovanje koristi bilo koju digitalnu tehnologiju američkih kompanija ili ako samo želite razumjeti kako bi po mišljenju EU birokrata (među kojima se istaknutu ulogu trude igrati neki Hrvati) trebao izgledati internet u 21. stoljeću, ovo je tekst za vas uz najvažniju informaciju koju morate znati: samom činjenicom da poslujete online, trenutno ste vrlo vjerojatno u prekršaju i prijete vam tužbe i velike kazne.

Cijeli članak možete pročitati na: index.hr

Foto: Pixabay