Platforma koju je Josip Muller razvio s partnerima iz Bugarske i Njemačke skupila je već 30.000 korisnika, a dostupna je na Google Playju

Poskupljenja su praktično svakodnevna. Da biste održali kućni budžet na razini od prije nekoliko mjeseci, poželjno je da budete vrlo brzi. No, listanje kataloga ponude trgovačkih lanaca traži neko vrijeme, a po pojedine artikle treba krenuti u rano jutro kada počne akcija na njih.

Josip Muller iz Osijeka ima rješenje za vas. Aplikacija koju je razvio s partnerima iz Bugarske i Njemačke skupila je već 30.000 korisnika.

Na Google Playju pronaći ćete je pod imenom 33%.

Sve je u iskustvu – Osnovna je ideja napraviti aplikaciju koja će, jednostavno, zamijeniti papir, odnosno kataloge koje trgovački lanci plasiraju u naše poštanske sandučiće te na svoje internetske stranice, gdje ih možete prelistati. Bilo je već u ponudi aplikacija koje su objedinjavale sve te kataloge pa je korisnik na jednome mjestu mogao prelistati sve, no opet je to bilo u formatu PDF-a.

Aplikacijom 33% dobivate mogućnost praćenja ponuda i popusta za konkretan proizvod, to je nešto što još nije ponuđeno kod nas – kaže Muller, koji ima dugo iskustvo u maloprodaji, a stekao ga je radeći za velike globalne korporacije poput Procter&​Gamblea ili Johnson&Johnsona.

Tamo je upoznao navike kupaca, proces donošenja odluke o kupnji, kao i navike pri uporabi tražilice poput Googlea. Aplikacija i radi poput Googlea ili Facebooka, interaktivna je, temeljena je na željama i potrebama korisnika.

Cijeli članak možete pročitati na: vecernji.hr

Foto: Pixabay