Desetotjedna edukacija kombinacija je mentoriranja i dizajniranja, a polaznike priprema za zapošljavanje u tehnološkoj industriji na poslovima dizajna proizvoda.

Za sve koje zanimaju odgovori na pitanja što znači biti dizajner, kako postati dizajner digitalnih proizvoda te što neki dizajn čini dobrim, agencija Cinnamon organizira edukaciju posvećenu produkt dizajnu.

Interaktivni tečaj polaznike će voditi kroz cijelo putovanje učenja, pratiti napredak te naučiti svemu što je potrebno za početak karijere u dizajnu. Kao i dosadašnji Cinnamonomi tečajevi, i ovaj je besplatan.

Za edukaciju se ispunjavanjem obrasca mogu prijaviti svi zainteresirani, bez obzira na spol, dob i nivo obrazovanja, a Cinnamon osigurava svu potrebnu opremu za rad. Prijave traju do 30. rujna.

U deset tjedana stručnjaci za dizajn će polaznike podučavati kako da i oni postanu dizajneri. Edukacija će se odvijati kroz simulaciju rada na stvarnom projektu te će se sastojati od kombinacije mentoriranja i dizajniranja.

Nakon perioda edukacije, polaznici će razviti svoj vlastiti projekt koji će i prezentirati, ali ono najbitnije, razvit će vještine dovoljne za zapošljavanje u IT industriji, a najbolji među njima dobit će priliku karijeru započeti u Cinnamonu.

Cijeli članak možete pročitati na: netokracija.com

Foto: Pixabay