Veleposlanstvo Ujedinjene Kraljevine Velike Britanije i Sjeverne Irske, uz partnere – Fil Rouge Capital kao investicijskog partnera i Algebra LAB kao organizacijskog i savjetodavnog partnera – organizira Green-Tech Hackathon koji će se, u online obliku, održati 13. i 14. veljače.

Glavne su teme hackathona očuvanje planeta, bioraznolikost, zelene tehnologije, održivi razvoj, kao i sve druge teme pod zajedničkom krovnom temom green deala. Stručnjaci i mentori Algebra LAB-a stajat će na raspolaganju sudionicima hackathona kako bi im pomogli da svoje ideje pretvore u provedive i održive projekte, a žiri će na kraju ovog dvodnevnog druženja najperspektivniji projekt nagraditi novčanom nagradom u iznosu od 50.000 kuna.

Više informacija o Green-Tech Hackathonu, kao i obrazac za prijavu, zainteresirani mogu pronaći na stranicama Algebre. Krajnji je rok za prijavu 22. siječnja 2021., no organizatori pozivaju zainteresirane timove da se prijave što prije budući da je selekcijski proces kontinuiran te da će se prijave evaluirati kako stižu.

Cijeli članak možete pročitati na: zimo.dnevnik.hr

Foto: Pixabay