Korisničko iskustvo, a ni poslovni modeli nikad više neće biti isti kao prije pandemije. Lideri se za novu normalu pripremaju i s pomoću webinara

Poslovni krajolik dramatično se promijenio zbog bolesti COVID-19. Poremećen je rad industrija, preokrenuti su kanali distribucije, a i korisničko putovanje preselilo se u neke druge sfere. U svijetu korisničkog iskustva ništa više nije kao prije pa su kompanijama potrebna rješenja kako, među ostalim, najbolje reagirati u ovim neizvjesnim vremenima, kako prilagoditi svoju strategiju za jačanje korisničkog iskustva. Među ostalim, takvu pomoć mogu dobiti i na webinaru koji organizira kompanija SAP 5. svibnja od 10:30 sati, na kojem će moći saslušati i što druge kompanije trenutačno poduzimaju i kako se bore s koronakrizom.

E-trgovina u orbiti

Nikad nije bilo važnije nego danas slušati i suosjećati s dionicima, razvijati otpornost i agilnost svoje organizacije te se brzo prilagoditi novim okolnostima. Primjerice, pandemija koronavirusa katapultirala je u orbitu online trgovinu. Trgovci koji imaju svoje fizičke trgovine u Zapadnoj i Srednjoj Europi između 29. ožujka i 12. travnja, prema podacima platformi za praćenje digitalnih trendova koje su razvili Emarsys i GoodData, zabilježili su povećanje online narudžbi s 52 posto u istom razdoblju prošle godine na čak 76 posto. Isti postotak online narudžbi zabilježen je i u Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi kod ‘čistokrvnih’ online trgovaca, a onima koji imaju i fizičke trgovine postotak online narudžbi popeo se na 90 posto, s prošlogodišnjih 42 posto.

U ožujku, prema podacima konzultantske tvrtke Brick Meets Click, e-prodaja prehrambenih namirnica u SAD-u porasla je čak 233 posto u odnosu na lanjski kolovoz.

Više o tome kako to postići nudi i webinar ‘The Future of CX during and after Covid-19′, dostupan na ovom linkute webinar ‘#stayathome, but keep in touch with your customers. Talking about e-commerce’koji će se održati 13. svibnja od 10:30 sati.

Cijeli članak možete pročitati na: lider.media

Foto: Pixabay